Strada Badea Cartan nr 18, Sector 2, Bucuresti

0

SAE – informații despre sistem

Sistemul de Anti Efracție „SAE” este o metodă simplă, dar eficientă de consolidare a securității unui perete sau gard existent.

Prin aspectul agresiv, „SAE” reprimă orice intenție de a pătrunde prin efractie; în același timp, datorită designului modern, păstrează atractivă arhitectura gardurilor care împrejmuiesc proprietățile private sau ale instituțiilor publice.

„SAE” contra păsărilor se montează pe marginea streșinilor sau în orice loc în care staționarea pasărilor poate crea disconfort sonic, deteriorarea clădirilor și/sau a zonelor de acces în clădire, prin eliminarea excrementelor.

Avantaje principale:

  • Urmează conturul gardului/peretelui existent
  • Ușor de instalat
  • Cost scăzut
  • Eficient și descurajator în efracție
  • Durata de viată îndelungată

Aplicabilitate:

SAE Security – Instituții publice, unități militare, închisori, ambasade, incinte aeroporturi, locuințe particulare și orice loc în care pătrunderea prin efracție nu este de dorit.

Desigur, „SAE” este foarte eficient și în zonele în care animalele sălbatice sunt o amenințare.

„SAE” contra pasărilor – Biserici, universități, școli, hoteluri, restaurante, gări, locuințe particulare și orice instituție publică sau proprietate privată care poate fi afectată de depunerile de excremente și/sau zgomotul pasărilor.

0